WADjes

 

De WAD-commissie is een commissie die in het leven geroepen is om de Raad van Elf leden een beetje te ontzien. De RvE leden moesten tot die tijd altijd zelf de Duinpan omtoveren tot een gezellige feestzaal, uiteraard hoorde daar ook het afbreken bij. Samen met het organiseren van de feesten zelf best een ingrijpende en fysieke belasting voor die mensen die het toch al erg druk hebben.

 

In het seizoen 2002-2003 is men op zoek gegaan naar enthousiaste mensen die deze taak wilde overnemen. Tevens zou dit wel eens een 'opstap' naar de Raad van Elf kunnen zijn. Die mensen waren zo gevonden.

 

De WAD-commisie (Werkgroep Aspirant Duinknijn) bouwt nu al weer 15 jaren met veel plezier de zalen op en af. Elk jaar worden wel nieuwe dingen gemaakt zoals podia, kassa's, garderobe's en overige zaalversieringen.

 

De leden zijn: Marcel van haaster, Nico Meiland, Erik Meiland, Bren Kleverlaan, Ad vd Slot, Maurice van Berkel, Ron van Haaster en Fred Meiland. Alleen de laatste is tot op heden doorgestroomd naar de RvE (Prince Taurus seizoen 2012-2013). We blijven er hoop op hebben dat één van de WAD-jes toch doorstroomt. Ex leden zijn onder andere Leo van Elk, Sjaak van Berkel, Pieter Geerlings, René vd Linden en Paul Janssen.