Maandagavond commissie

 

DISCO INFERNO

Maandagavond 12 februari 21.00 – 02.00 Uur.

 

Knallende opening Disco 21.45 . Zorg dat je er bij bent !!

 

Is voor jou, net als voor ons prinsenpaar, de Disco muziek van de jaren ’70 en ’80 nog steeds de mooiste muziek die ooit gemaakt is ? Ga jij nog steeds graag uit je dak bij de nummers van The Trammps , Gloriay Gayner, Boney M , KC and The Sunshine band, the Bee Gees en vele van deze Disco stampers. Kom dan maandag 12 februari naar de Duinpan. Nadat de zaal om 21.00 uur open gegaan is zal D.J. Berthil van Wijk van voormalig Boule 7 , wie is er niet geweest, om 21.45 uur het vinyl op de draaitafels liggen en je deze fantastische tijd opnieuw laten beleven.

 

Ook als je de verhalen van Boule 7 alleen maar van je ouders kent maar je Greased Lightning en dit soort muziek geweldig vindt zien wij je natuurlijk ook graag. Neem je buren, vrienden, vriendinnen, collega’s mee en kom lekker uit je dak gaan. Omdat het inmiddels carnaval is worden discostappers, strakke broeken met wijde pijpen en de discojurkjes en pruiken op prijs gesteld. Heb je dit niet voor de hand, niet getreurd als je maar gezellig bent en zin heeft in een feestje kom je lekker naar de Duinpan voor deze knal avond. Kaarten zijn extra voordelig voor 10,00 te verkrijgen in de voorverkoop via www.duinknijnen.nl en ook voor 12,50 te verkrijgen aan de zaal. Kom op tijd en zorg dat je om 21.45 uur bij de OPENING van DISCO INFERNO bent!

Thema avond (maandagavond)

 

Vanaf 2011-2012 is de maandagavond een echte Thema Avond die super gezellig is. Zo heeft de maandagavond twee knallende Amsterdamse avonden gehad, stond de avond in het teken van Prince en Purple Rain en werd de gehele Duinpan omgebouwd tot een heuse camping op Campinglife 2015. Omdat dit nog niet gek genoeg was werd in 2016 geknald op het Knollenfeest.

 

Wat de maandagavondcommissie komend jaar in hun hoofd heeft zal wellicht afhangen van het prinsenpaar of van zomaar een verrassende ingeving. Zeker is dat een ieder weer gevraagd wordt om mee te doen. Bedenk iets leuks met je vrienden, vriendinnen, opa en oma, buurvrouw of gewoon in je eentje, het maakt niet uit. De voorpret zal zeker al beginnen bij het bedenken van de unieke creatie.

 

Denk er wel even aan om de maten van de deuren van de Duinpan op te meten. Als het hier doorheen past ben jij verzekert van een TOP avond.